Toimitamme sisäikkunat jokaiseen kohteeseen työhuoneesta sairaalaan. Kotimainen Saaga Ikkunat räätälöi tarpeesi mukaan ja valmistaa modernilla tuotantolinjalla unelmiesi puulasiseinät.

Sisäikkunoilla tuodaan luonnonvaloa ja avaruuden tuntua tilaan, jossa kuitenkin toiminnallisesti halutaan jakaa tila osiin. Viihtyvyyden perusedellytys on rauha ja hiljaisuus. Meillä Saagalla on ratkaisu tähänkin kun pystymme tarjoamaan äänieristysratkaisut Rw 25-60 dB välille vakioratkaisuilla. Henkilöturvallisuus ja palokatkoratkaisut kuuluvat myös oleellisena osana Saaga Sisäikkunoihin. Kaikki sisäikkunamme ovat turvalaseja molemmin puolin. Sisäikkunoidemme karmit ovat vähintään kahdesta osasta liimattua sormijatkettua mäntyä. Liimaus ehkäisee tehokkaasti puun vääntymisen, kietoontumisen ja halkeamisen.

Toimitamme sisäikkunat mm. sairaaloihin, kouluihin, päiväkoteihin, hotelleihin, toimistoihin, vastaanottotiloihin. edustustiloihin ja neuvottelutiloihin.

VSI on kiinteä Rw 25- 40dB sisäikkuna. Tämän isoveli VSI 2K tarjoaa Rw 42- 49dB äänieristys ratkaisut. VSI EI30 on tyyppihyväksytty paloikkuna Rw 46dB arvolla. AKI mallissa on kiinteä lasi ja lisäksi avattava puite. Näiden välissä on pölyltä suojassa sälekaihdin.

ASSI on yhdellä puitteella täysin avattava sisäikkuna. Ikkuna sopii esimerkiksi erittäin kovan äänieristyksen tiloihin kuten musiikkiluokkiin ja äänitystiloihin lisäikkunaksi. Pilvi- palveluluukussa on liukulasi, joka liukuu kevyesti sivulle ja on lukittavissa myös kiinni.

Saaga Ikkunoilta löytyy sisäikkunaratkaisut kaikkiin kohteisiin. Pystymme mukautumaan arkkitehdin suunnitelmiin ja tarjoamaan vaativimmatkin sisäikkunaratkaisut, kuten älylasiseinät.

Toimintaa ympäristöä unohtamatta.

Ympäristön hyvinvointi ja kestävyys ovat meille tärkeitä arvoja. Käytämme kotimaista mäntyä, joka tulee Pohjois-Karjalasta toiselta perheyritykseltä. Puu on sormijatkettua ja siitä on poistettu oksat ja muut epäkohdat. Käytämme ainoastaan PEFC- ja FSC-sertifioitua mäntyä, mikä takaa kestävän metsänhoidon.

Sisäikkunoissamme käytämme tapauskohtaisesti myös koivua, tammea, saarnia ja pyökkiä. Käytämme vesiohenteisia M1-luokiteltuja liimoja ja pintakäsittelyaineita, kuten Aquaprimer 3140 ja Aquatop 2600-82. Alumiinimateriaalimme on 100% kierrätettyjä.

Vähäiset prosessivetemme käsitellään omassa puhdistuslaitteistossamme ja kaikki puujäte hyödynnetään tehtaamme lämmityksessä.

Suomalainen järvimaisema.

Kiinnostuitko? Varaa ikkunoiden etä-esittely!

  • Kotimainen laatutuote
  • Toimiva asiakaspalvelu
  • Helppo myydä
Pelti

Referenssit

Hankkija Oy Oiva Rissanen, kuva referenssin yhteydessä Saaga Ikkunat -sivustolla

Hankkijan ja Saaga ikkunoiden yhteistyö alkoi jo viime vuosituhannen puolella. Olemme nähneet ja kokeneet suuret murrokset maatilojen tuotantorakentamisessa yhteisten vuosien aikana. Saaga ikkunat kehittävät jatkuvasti tuotteita ja laajensivat valikoimaa toiveidemme mukaisesti ja olimme erittäin tyytyväisiä heidän toimintaansa. On ollut mukavaa kiertää asiakkaiden parissa ja tarjota laadukkaita tuotteita, joiden tietää täyttävän kovimmatkin vaatimukset.

Oiva Rissanen Hankkija Oy