Saaga Savunpoistoikkunan materiaalit ja muokkausmahdollisuudet

Siirry sisältöön

Saaga Savunpoistoikkuna valmistetaan kotimaisesta puuraaka-aineesta ja alumiiniprofiilista. Toiselta perheyritykseltä Pohjois-Karjalasta tuleva puu on sormijatkettua ja siitä on poistettu oksat ja muut epäkohdat. Käyttämämme alumiini on valmistettu 100% kierrätysalumiinista.

Ympäristön hyvinvointi ja kestävyys ovat meille tärkeitä arvoja. Pääraaka-aineena puu on uusiutuva ja erittäin pienen hiilijalanjäljen jättävä raaka-aine. Käytämme ainoastaan PEFC- ja FSC-sertifioitua puuta, mikä takaa kestävän metsänhoidon. Kaikki pintakäsittelytuotteemme ovat vesiohenteisia ja vähäpäästöisiä (luokka M1). Ikkunat valmistetaan kotimaisista raaka-aineista ja kotimaisella työllä Suomessa, Hämeenlinnan Hauholla.

Savunpoistoikkunamme sopivat kaikkiin kohteisiin niin suuriin kuin pieniinkin kohteisiin saneerauksessa ja uudisrakentamisessa savunpoistoluokkien 1-4 (RIL 232-2020) välille. Valittavissasi on lukuisia lasirakenteita, valmistusmittoja, karmivahvuuksia ja pintakäsittelyvaihtoehtoja. Erilaisilla lasipaketeilla voidaan ikkunaan saada huurtumattomuutta, auringonsuojaa, itsepuhdistuvaa lasia tai parempaa äänieristävyyttä. Muokkausmahdollisuuksien ansiosta Saaga Savunpoistoikkuna sopii erinomaisesti käytettäväksi myös muiden ikkunavalmistajien tuotteiden rinnalla. Saaga Ikkunoiden toimitusjohtaja Ville Salminen kertoo videolla lisää.