Saaga Ikkunat mukana Assi-sairaalahankkeessa ja loppuvuoden 2023 palveluajat

Siirry sisältöön

Saaga Ikkunoiden joulunseutu menee vahvasti sisäikkunaprojektien parissa. Haastavasta markkinatilanteesta huolimatta olemme saaneet toteutettavaksi monenlaisia mielenkiintoisia kohteita joulu-tammikuulle. Tuotantotiloissamme huhkitaan Assi-sairaalan lisäksi mm. seuraavien kohteiden savunpoistoikkunoiden tai sisäikkunoiden parissa: monitoimitalo, nuorten vastaanottokeskus, hotelli, toimisto- ja asiakaspalvelutilat, päiväkoti- ja koulu sekä sisäikkunat asuntoihin tornitalon huipulle. Assi-sairaalaan toimitukset kestävät koko vuoden 2024. 

Hyvällä tuotannonsuunnittelulla, joustavalla linjastollamme ja ammattitaitoisella henkilökunnalla kaikki toimitukset saadaan toimitettua asiakkaille sovitusti, vaikka mistään vakiotoimituksista ei voida näissä projekteissa puhua. Näissä on työn alla 12 eri karmisyvyyttä sekä 13 erilaista lasia älylasista palolasiin ja piilopeililasiin. Kaikille toimitettaville laseille on yhteisinä ominaisuuksina äänieristys ja turvalasi. Ihan kaikkia karmien ja lasien 156 variaatiota ei tarvitse valmistaa parin kuukauden aikana, mutta merkittävä määrä kuitenkin. Onneksemme uusi, pitkälle automatisoitu ja joustava tuotantolinjamme mukautuu hienosti vaihteleviin toimitussisältöihin.

Meille on tärkeää näissä hankkeissa hyvä keskustelu suunnittelun ja työmaan kanssa. Näin tuotteet vastaavat odotuksia, toimitukset ovat sovitusti perillä ja pakkaukset ovat selkeästi kohdennettavissa oikeaan kerrokseen, rakennuksen osaan ja huoneeseen. Tuemme omalla toiminnallamme työn sujuvuutta asiakkaidemme kohteissa.

Kiireiden keskeltä hiljennymme joulun viettoon 22.12. ja palaamme kinkun sulettua 2.1.2024 jatkamaan töitä.

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta! 🎄🎅

PS. Tässä vielä listattuna muutamia hankkeita, joihin toimitamme ikkunoita tällä hetkellä:
Ahveniston Assi sairaala, Hämeenlinna
Monitoimitalo Wintteri, Uusikaupunki
Ojalan päiväkoti ja koulu, Tampere
Sokos Hotel Bomba, Nurmes
Jyväskylän Aallonharja, Jyväskylä