Yritys ja toimintatapa

SAAGA® Ikkunat on kotimainen perheyritys vuodesta 1975.

Olemme suomalainen savunpoistoikkunoiden ja sisäikkunoiden erikoistoimittaja ja asiantuntija.

Monet rakennusliikkeet, ikkunavalmistajat sekä arkkitehdit luottavat SAAGA Ikkunoiden palveluun. Ensiluokkainen ikkunoiden laatu, korkealuokkaiset raaka-aineet ja vankka ammattitaito ovat usein kuulemiamme perusteita pitkien asiakassuhteidemme taustalta.

Tarinamme

Yrityksemme tarina alkoi vuonna 1975 Hämeenlinnan pohjoisosissa, Hauholla, Taisto Salmisen toimesta.

Matkan varrella on ymmärretty, että pienen yrityksen parhaimmat edellytykset pärjätä on erikoistua johonkin tiettyyn. Vuosien varrella on tehty tulliasemien liukuikkunoista navettojen ja hevostallien ikkunoista aina nykyisiin erikoisikkunoihin.

Keväällä 2008 perheyrityksessä tapahtui sukupolvenvaihdos. Taisto Salmisen poika Ville Salminen aloitti yrityksen toimitusjohtajana, ja Taisto vetäytyi ansaituille eläkepäiville, tosin yhä hallituksesta toimintaa seuraillen.

Rakennusalan rakennemuutoksen seurauksena tarkennettiin ydinosaamista karsimalla tuotteita pois ja lähdettiin ennakkoluulottomasti hakemaan CE-merkintää savunpoistoikkunalle. Merkinnän jälkeen luotiin vanhana yrityksenä nahkaa uudelleen ja syntyi nykyinen SAAGA® ilme, tuotemerkki sekä kannattavaan kasvuun pohjautuva strategia savunpoistoikkunoiden ja sisäikkunoiden varaan.

Nykyisin yrityksessämme on 8 palvelevaa ammattilaista.

Asiantuntemus

Olemme kehittäneet oman kiinteän ikkunaratkaisun, joka pärjää vertailuissa sen pääkohderyhmässä – hallien seinillä. Hyvän säänkesto-ominaisuuden ansiosta ikkunamme elinkaari on poikkeuksellisen pitkä, jopa 30-40 vuotta.

Tuotteissamme näkyy vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito. Kuuntelemme asiakkaitamme ja jatkuvasti kehitämme tuotteitamme ja palveluamme, jotta ikkunoiden asennus, huolto ja kuljetus olisi mahdollisimman helppoa.

Pyrimme auttamaan asiakkaita heille kokonaistaloudellisin ja helpoin ratkaisuin ja kerromme myös, jos meillä ei ole sopivaa ratkaisua tarjolla.

Vastuu

SAAGA Ikkunoiden tiimi kantaa vastuuta jokaisesta valmistamastamme tuotteesta alusta loppuun saakka. Seuraamme tiivisti valmistusprosessiamme ja kehittämme jatkuvasti toimintatapojamme ja tuotteemme palvelemaan asiakastamme paremmin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa kokonaisvaltaisesti parasta ratkaisua tarpeisiin ja ongelmiin myös olemalla läsnä koko projektin ajan. Valmistamme tuotteita luontoa kunnioittaen sekä hyödynnämme ja kierrätämme kaiken mahdollisen tuotantoprosessissa syntyneen jätteen. Käytämme ainoastaan ympäristöystävällisiä vesiohenteisia pintakäsittelyaineita.

Laatu

SAAGA Ikkunoiden tarina alkoi vuonna 1975. Vuosikymmenten kokemus, ammattitaito ja korkealaatuiset raaka-aineet varmistavat tuotteidemme laadun ja pitkän elinkaaren. CE-merkitty SAAGA savunpostoikkuna on esimerkki laadukkaasta työstämme ja kestää lähemmänkin tarkastelun.

Yhteistyö

SAAGA Ikkunat on luotettava, joustava ja palveleva kumppani. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteita, jotka mukautuvat kohteen kokonaisuuteen. Kuuntelemme asiakkaan tarpeita ja toivomuksia, näin tarjoamme parasta mahdollista ratkaisua. Muutoksien tullessa projektin aikana etsitään yhdessä asiakkaan kanssa paras ratkaisu.

Ikkunavalmistajille

 • Et joudu olemaan yksin asioiden kanssa – meiltä saat tukea teknisiin kysymyksiin sekä tulkinnanvaraisiin vaatimuksiin ja suunnitelmiin.
 • Kotimaiset ikkunamme sopivat toimintatapaanne ja tuotteidenne vierelle.
 • Hoidamme toimitukset luotettavasti ja sovitusti työmaan muutoksia kuunnellen ja mukautuen.
 • Jälkimarkkinat hoidetaan ripeästi ja vastuullisesti.

Rakennusliikkeille

 • Kokonaisvaltaiset ratkaisut.
 • Viranomaisvaatimukset täyttävät ikkunaratkaisut ongelmitta.
 • Tarjoamme vaihtoehtoisia ratkaisuita, joilla saadaan merkittäviä kustannussäästöjä.
 • Huomioimme rakennusprojektin aikataulut ja varmistamme, että valmiit ikkunat ovat työmaalla ajoissa.

Arkkitehdeille

 • Pyrimme räätälöimään ikkunat kohteen vaatimusten ja suunnitelmien mukaisiksi.
 • Tarjoamme yleisimmät ikkunavaihtoehdot, joista on helppo tehdä valmiita ratkaisuja.
 • Asiantuntijamme auttavat teitä mielellään jo suunnitteluvaiheessa.
 • Tuomme suunnittelijoille tuotteiden BIM-objektit ArchiCAD ja Revit ohjelmiin sekä perinteiset 2D kuvat DWG- ja PDF-muodoissa. Katso aineisto »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palvelemme teitä mielellämme! Lähetä meille yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai soita suoraan alla olevaan numeroon.

 • Tietosuojaseloste